Psykisk (O)Hälsa Norr är konferensen som samlar ledande expertis inom ämnet och riktar sig till alla som arbetar med psykisk ohälsa av olika slag.

År 2027 kan vi förvänta oss en befolkningsmängd på över 10 miljoner människor i Sverige. Nu upplevs den psykiska ohälsan som ett allt större och växande problem. Hur kan vi bli bättre på att bemöta och kommunicera med människor som har drabbats av psykisk ohälsa?  I världen orsakas 14% av den globala sjukdomsbördan av psykisk sjukdom och cirka 1 miljon människor tar sitt liv varje år. Självmord är en av de vanligaste dödsorsakerna för personer mellan 15-44 år. Vad kan vi som arbetar med psykiska hälsa göra för att ligga i fas med och hantera det psykiatriska och psykologiska framtida klimatet?

Du får möjlighet att välja mellan 2 parallella spår. Se hela programmet under fliken Program.

Registrering från klockan 08.00, gemensam invigningen från klockan 09.00, dagen slutar 16.15. För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår.

Pris: 1995 kr exkl moms.
Adress: Kulturens hus, Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå

OK
På Norr Psyoh använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?